Πραγματικό παλάτι το σπίτι που αγόρασε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κολωνάκι αντί 1.700.000 ευρώ. Ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα είναι το σπίτι που επέλεξαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του Τάιλερ να αγοράσουν.
Βρίσκεται επί της οδού Λεβέντη, μία ανάσα από την πλατεία Κολωνακίου, στον 3ο και 4ο όροφο μιας παλιάς πολυκατοικίας, κατασκευής 1971. Αγοράστηκε πριν από τρία χρόνια από Κύπριο επιχειρηματία και ανακαινίστηκε πλήρως από γνωστή interior designer το 2022. Στη συνέχεια, βγήκε προς πώληση στην αγορά.


Στέφανος Κασσελάκης: Το σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι 

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα μίλησε για την απόφαση που έλαβε με το σύζυγό του να μείνουν στην Ελλάδα και να αγοράσει ένα δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να είναι κοντά στη Βουλή και στα γραφεία του κόμματος.

Το διαμέρισμα έχει θέα και πολύ φυσικό φως, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην παρουσίαση του ακινήτου από τα μεσιτικά γραφεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal κλείστηκε στα τέλη του 2023 στην τιμή των 1,7 εκατ. ευρώ, αν και ο Κύπριος επιχειρηματίας μέχρι και τον Νοέμβριο σε όσους πελάτες το επισκέπτονταν, επέμενε ότι δεν θα το έδινε ούτε ένα ευρώ κάτω από τα 1.900.000€.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια με τρία μπάνια στον επάνω όροφο, τον τέταρτο της πολυκατοικίας, καθώς κι ένα ακόμη δωμάτιο με μπάνιο στον κάτω όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της αγοραπωλησίας του διαμερίσματος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Το ακίνητο έχει αποσυρθεί από τη μεσιτική αγορά και απομένει η υπογραφή του οριστικού συμβολαίου. Ήδη έχουν πέσει οι πρώτες υπογραφές κι έχει δοθεί και προκαταβολή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης το καλοκαίρι που ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είχε νοικιάσει μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι. Εκεί έμενε με το σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Στη συνέχεια, αφού κέρδισε την Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές κάλπες και ανέλαβε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναζήτησε μια πιο μόνιμη, μεγαλύτερη κατοικία. Μετακόμισε και μένει έως και σήμερα κοντά στο Καλλιμάρμαρο, στην οδό Αρδηττού, στο πολυτελές, αριστοκρατικό και μοντέρνο κτίριο «The One Acropolis».

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ στην Ontime που κυκλοφορεί σήμερα