Νέα ενότητα στις 5 ξενόγλωσσες ιστοσελίδες του Υπουργείου Εξωτερικών που αφορά σε πρωτοβουλίες, καινοτομίες, θετικά βήματα και επιτυχίες της Ελλάδας, δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κώτσηρα, ο οποίος έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μέσα από ένα ευρύ φάσμα της επικαιρότητας που σχετίζεται με την πολιτική, την οικονομία, τις επενδύσεις, αλλά και τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τις επιστήμες, την τεχνολογία, την έρευνα και τον αθλητισμό, προβάλλουμε την Ελλάδα στον κόσμο!», επισημαίνει στην ανάρτησή του.

*Διαβάστε εδώ: Κώτσηρας στα Παραπολιτικά 90,1: Η χώρα μας δεν έχει να φοβάται τίποτα, επειδή βασίζεται στο διεθνές δίκαιο


Ολόκληρη η ανάρτηση του Γιώργου Κώτσηρα

Δημιουργήσαμε μία νέα ενότητα στις 5 ξενόγλωσσες ιστοσελίδες του Υπουργείου Εξωτερικών που αφορά σε πρωτοβουλίες, καινοτομίες, θετικά βήματα και επιτυχίες της Ελλάδας.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα της επικαιρότητας που σχετίζεται με την πολιτική, την οικονομία, τις επενδύσεις, αλλά και τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, τις επιστήμες, την τεχνολογία, την έρευνα και τον αθλητισμό, προβάλλουμε την Ελλάδα στον κόσμο!

Βλ. τους σχετικούς συνδέσμους

https://www.greeknewsagenda.gr/positive-stories-tourism-in-greece-more/

https://www.greeknewsagenda.gr/positive-stories-postal-vote-platform-launched-more/