Το βιβλίο του με επίκεντρο τον αθλητισμό παρουσίασε ο βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου. Η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Αθλητισμός για όλους- εξασφάλιση του δικαιώματος της ατομικής αξιοποίησης», έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Caravel. Η δημοσιογράφος Κέλλυ Κοντογεώργη, συντόνισε τους αξιόλογους ομιλητές, οι οποίοι εξήραν το βιβλίο για τις αναλύσεις και τις προτάσεις του για την ανάπτυξη του κινήματος «αθλητισμός για όλους».

v1

 

Ειδικά ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης τόνισε ότι στο νέο νόμο  για τον αθλητισμό θα ενσωματώσει προτάσεις που ο συγγραφέας κατέθεσε μέσα στο βιβλίο.

v2



Για το βιβλίο μίλησαν ακόμα ο Υπουργός Επικρατείας,  Άκης Σκέρτζος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάσης Κατσής, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημ. Βερβεσός και ο καθηγητής Αθλητικού Δικαίου, Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, παράγοντες του αθλητισμού και καθηγητές των Πανεπιστημίων. Ειδικότερα παρευρέθηκαν οι Υπουργοί Επικρατείας, Στ. Παπασταύρου και Μ. Βορίδης, οι Υφυπουργοί Εργασίας, Β. Σπανάκης και Εξωτερικών, Γ. Κώτσηρας ο Γραμματέας της Κ.Ο.της Ν.Δ. , Στ. Καλαφάτης και οι Βουλευτές της Ν.Δ, Δ. Αβραμόπουλος, Π. Θεοδωρικάκος, Χ. Αθανασίου, Αθ. Παπαθανασίου, Στ. Παπασωτηρίου, Χρ. Κέλλας, Χρ. Μπουκώρος, Ασ. Σκόνδρα, Γ. Κώτσος,  Β. Γιόγιακας, Γ. Στύλιος, Ιάσων. Φωτήλας, Μαρ. Σουκούλη, Γ. Αδριανός, Νεοκλ. Κρητικός, Περ. Μαντάς, Μιλτ. Χρυσομάλλης, Διον. Ακτύπης, Μ. Κόνσολας,  Β. Λιάκος, Α. Καββάδας, Ν. Μηταράκης, Δ. Κυριαζίδης.

v3


Ακόμα παρευρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Καραμέρος και Γ. Γαβρήλος και ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Τσίμαρης, καθώς και ο ο Ειδικός Γραμματέας της Βουλής Β. Μπαγιώκος. Παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Αχαρνών, Στ. Βρεττός, Διονύσου, Κ. Μαϊχόσογλου, Μαρκοπούλου, Κ. Αλαγιάννης η Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, Β. Καβαλάρη, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας  Περιφέρειας Αττικής, Ν. Παπαγεωργίου, η Περιφ. Σύμβουλος Αττικής, Αθ. Κωνσταντέλλου και πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Όλγα Μαγγανά. Παρευρέθηκαν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλης, οι  Υποδιοικητές της 1ης ΥΠΕ Γ. Νταβώνη, Μαρ. Οικονόμου, η Υποδιοικητής της 2ης ΥΠΕ , Μ. Δίπλα, ο Διοικητής του Γεν. Νοσοκομείου «Αγία Όλγα», Χρ. Τσάμης  και η Αν. Διοικήτρια, Α. Καλογιάννη και ο εκδότης Αν. Γερονικολάκης. 

v4