Την Ιχθυαγορά της Βαρβάκειου, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευή 15 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα του Καταναλωτή και δύο ημέρες πριν από την έναρξη της Σαρακοστής ο Κώστας Σκρέκας

skrekas

Ο υπουργός Ανάπτυξης περιηγήθηκε στους πάγκους με τα θαλασσινά προϊόντα και ενημερώθηκε για την πορεία των τιμών και των πωλήσεων. Συνομίλησε με εμπόρους, εργαζόμενους, αλλά και με καταναλωτές, κάνοντας αυτοψία ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.

011

033


Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε σε δήλωσή του: «Όλη η αγορά τής Βαρβακείου είναι ένα Καλάθι της Σαρακοστής. Στόχος μας είναι να υπάρχουν προσιτές τιμές για όλους. Παρατηρείται μια μεσοσταθμική μείωση των τιμών σε σχέση με πέρυσι. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αποκλιμακωθεί ο πληθωρισμός, να πέσουν οι τιμές και να βοηθήσουμε τα νοικοκυριά συνεχίζεται. Δεν θα σταματήσουμε τους ελέγχους για την αθέμιτη κερδοφορία, ενώ τα διαρθρωτικά μέτρα που έχουμε λάβει έχουν ήδη αρχίσει να αποδίδουν καρπούς».

044

055

022


Ο υπουργός συνοδευόταν από τον πρόεδρο της Ιχθυαγοράς, Βασίλη Σίμο, ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα των ειδών υπογραμμίζοντας ότι ακόμη και τα κατεψυγμένα είναι επώνυμα προϊόντα, ενώ εξήρε τις πρωτοβουλίες του υπ. Ανάπτυξης λέγοντας ότι «τα τελευταία χρόνια η κυβέρνηση αγκαλιάζει την αγορά».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu3ipj5ik29)