Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης τον Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός πως παρουσιάζεται σήμερα στον στρατό, χαρακτηρίζοντας «κοροϊδία» ότι η θητεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα διαρκέσει 15 ημέρες.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Action24 το πρωί της Παρασκευής, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε: «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή θητεία για 15 ημέρες, είναι κοροϊδία. Πας στρατό σιωπηλά, έτυχε, τα κατάφερα, πάω μόνο 15 ημέρες, πάω σιωπηλά και φεύγω».

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης: Δεν έχω αυτή τη στιγμή ενεργές εταιρείες στο όνομά μου - Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου - Εύχομαι όλη η Ελλάδα να έχει αστακούς και να διαπρέψει

Άδωνις Γεωργιάδης: Είναι κοροϊδία - Δεν το διαφημίζεις

«Δεν είπα ότι είναι παράνομο που πάει 15 ημέρες. Είπα ότι η λογική συμπεριφορά ενός ανθρώπου που του τα έφερε έτσι η ζωή του για να πάει μόνο 15 ημέρες, είναι: “Παιδιά εμένα μου τα έφερε καλά η ζωή. Εβγαλα λεφτά, πήγα στην Αμερική πέρασα ωραία. Επειδή τα κατάφερα θα πάω μόνο 15 ημέρες, ενώ εσείς έχετε πάει 12-18 μήνες, 22 οι παλαιότεροι. Πάω στρατό, γυρίζω, γεια σας’’. Αυτή είναι η κανονική συμπεριφορά του ανθρώπου. Όχι είμαι φανταράκι και κουρεύομαι. Σιγά μην κάνει θητεία ο Κασσελάκης», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε ο υπουργός, ο «στρατός είναι σοβαρό πράγμα. Οι 15 μέρες θητεία είναι κοροϊδία. Δεν το διαφημίζεις. Για μένα που πήγα 18 μήνες θητεία, είναι πολύ προκλητικό να μου το παίζει φανταράκι. Κρίνουμε τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου που μας το παίζει κομάντο με 15 ημέρες θητεία».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czu4haqtmzix)