Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χάρης Μαμουλάκης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τους δημοσιογράφους Θανάση Φουσκίδη και Στέλλα Γκαντώνα.

Αναφορικά με τη φράση του κ. Κασσελάκη περί κοκορομαχίας υποστήριξε ότι «είναι μια λεκτική αποτύπωση η οποία μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες, εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα αλλά αυτό είναι θέμα του κάθε ανθρώπου. Θεωρώ ότι ειναι μια ύψιστη θεσμική διαδικασία η πρόταση δυσπιστίας άσχετα αν ξέρουμε το αποτέλεσμα, φαντάζομαι ότι από εκεί εκπορεύτηκε ο χαρακτηρισμός λόγω του ότι ξέρουμε ότι δεν θα έχει το θετικό αποτέλεσμα».

O Χάρης Μαμουλάκης στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα          27-03-24
Ερωτηθείς αν θεωρεί πολιτικά ορθές τις θέσεις του κ. Κασσελάκη για άμεση παραίτηση του πρωθυπουργού και εκ νέου προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία καθώς και την τοποθέτηση ευρωπαίων παρατηρητών υποστήριξε ότι «η τοποθέτηση του κ. Κασσελάκη είχε χαρακτηριστικά εξόχως πολιτικά διότι δεν είναι μόνο το θεσμικό περίβλημα που διέπει την πρόταση δυσπιστίας επειδή ξέρουμε εκ προοιμίου ότι δεν θα ευοδωθεί, αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να μείνει ούτε μια μέρα παραπάνω άρα ναι συνηγορώ και εναρμονίζομαι με την εν λόγω τοποθέτηση θεωρώ ότι είναι άμεση υποχρέωση της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να αποχωρήσει. Βεβαίως και είναι νωπή η εντολή του καλοκαιριού κανείς δεν αμφιβάλει για αυτό όμως έχουμε νέα πολλά και ετερόκλητα νέα στοιχεία.