Παρωδία χαρακτήρισε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, διερωτώμενος «γιατί διαφωνήσατε με τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής;»

«Η Δημοκρατία δεν απειλείται από φαντάσματα του σκοτεινού παρελθόντος, η Δημοκρατία απειλείται από την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να πείσει τους πολίτες ότι η Δημοκρατία είναι μια καθημερινή υπόθεση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

«Γι' αυτή την κρίση στη Δημοκρατία η κυβέρνηση της Δεξιάς έχει ευθύνη», τόνισε ακόμη ο Αλέξης Χαρίτσης. «Πολλά τα επεισόδια που κλωνίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών», συμπλήρωσε ακόμη.

«Έγινε έγκλημα στα Τέμπη, χάθηκαν 57 άνθρωποι», είπε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς. Σε δεινή θέση για τα Τέμπη βρίσκεται η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας ότι ο πόνος έγινε οργή για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Κάποιοι φρόντιζαν παρασκηνιακά για τη διαχείριση αυτής της τραγωδίας», είπε ο κ. Χαρίτσης. «Δεν υπάρχουν λέξεις για το έγκλημα. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγετε από τα αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Χαρίτσης.

Θα ακούσουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πει ότι κινδυνεύει να πέσει από τα οικονομικά συμφέροντα; Αλήθεια τώρα; Η κυβέρνηση που έχει τη μεγαλύτερη ασυλία; Περιμένω από τον κ. Μητσοτάκη να ζητήσει σύσταση πρανακριτικής επιτροπής», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΚΟ της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , Αλέξης Χαρίτσης.

Η κυβέρνηση συκοφαντεί δημιουργεί ένα πλέγμα αδιαφάνειας και το μoνο που καταφέρνει είναι να βυθίσει την xωρα στην ανασφάλεια, είναι μια κυβερνηση που πρεπει να φυγει ανέφερε ο κ. Χαρίτσης που σχολίαζε πως «το μονο αισιόδοξο είναι πως δημιουργείται μια κοινωνική αντιπολίτευση που πρέπει αν μετατραπεί σε κοινωνική δύναμη για να αλλάξει ο πολιτικος χαρτης της χωρας μας», είπε ο επικεφαλής της Νέας Αριστεράς.