Ο Θάνος Πλεύρης επανήλθε κατά του Χάρη Δούκα, με αφορμή τις αντιδράσεις για την φράση «γκλοπ μπάτσου», με νέα ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ

Νωρίτερα, ο Χάρης Δούκας απαντώντας στις αντιδράσεις που προέκυψαν, ανέφερε πως «είναι δυνατόν συνδικαλιστικά όργανα της ΕΛ.ΑΣ. να υιοθετούν και να προωθούν προπαγάνδα και μονταρισμένα βίντεο κυβερνητικών trolls και του γνωστού σε όλους Πλεύρη;».

Πλεύρης για Δούκα: Ανακαλύπτει δήθεν μοντάζ στα ίδια του τα λόγια

Ο κ. Πλεύρης ανταπαντώντας αναφέρει πως «ο Χάρης Δούκας δεν ανακαλεί. Χρησιμοποίησε την ύβρη μπάτσος διαβεβαιώνοντας μάλιστα πολίτη ότι δεν υπάρχει γκλοπ λέγοντας «βλέπετε γκλοπ μπάτσου;». Όλοι μας και οι συνδικαλιστές της αστυνομίας ακούσαμε την ύβρη αλλά ο Δημαρχος ανακαλύπτει δήθεν μοντάζ στα ίδια του τα λόγια. Ντροπή».



Την Πέμπτη ο βουλευτής της ΝΔ, μετά τις αντιδράσεις για την επίμαχη φράση που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων, τοποθετήθηκε σε tweet που ανήρτησε λέγοντας:

«Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, εκτός του ότι δεν ελέγχει την κατάσταση στο ΔΣ,δυστυχώς χρησιμοποιεί μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αντί για τον όρο αστυνομικός,τον χυδαίο χαρακτηρισμό «μπάτσος»,λέγοντας επι λέξει «είδατε εδώ μέσα γκλοπ Μπάτσου;»,προσβάλλοντας τους αστυνομικούς».