Ο υπουργός Επικρατείας αντεπιτίθεται κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε χθες πως δεν είναι δεδομένο το αδιάβλητο για τις ευρωεκλογές.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ o Άκης Σκέρτσος συνέστησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μέτρο, σωφροσύνη και να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ενώ τον χαρακτήρισε «ουρανοκατέβατο» σε ένα πολιτικό περιβάλλον που εδώ και 50 χρόνια έχει κατακτήσει την πολιτική ομαλότητα, σταθερότητα, το αδιάβλητο των εκλογών.

Συνεχίζοντας, ο Υπουργός Επικρατείας είπε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και το αποδεικνύει κάθε ημέρα, ενώ αναφερόμενος σε κυριακάτικο δημοσίευμα, ο υπουργός είπε πως λόγω της σπουδής της αντιπολίτευσης έχουμε ξεφύγει σε ένα περιβάλλον τοξικότητας και συνωμοσίας, προσθέτοντας ότι: «βλέπουμε να κυλιέται στη λάσπη η Δημοκρατία».

Επιπλέον, έκανε λόγο για χυδαία fake news που στοχοποιούν οικογένειες πολιτικών προσώπων, γυναίκες και κάλεσε να αφήσουν απέξω από την πολιτική διελκυστίνδα τις οικογένειες και τα παιδιά των πολιτικών.

Τέλος, επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του πρωθυπουργού, διαμήνυσε ότι «δε συγκυβερνάμε με κανένα συμφέρον».