Στα Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων αναφέρθηκε μέσα από νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Καρανίκας, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, επικαλέστηκε τις αποφάσεις των δικαστηρίων απέναντι σε συκογαντίες κατά των στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «αν τα πόθεν έσχες είναι έργο της αδιαφάνειας τότε η δικαιοσύνη θα πάρει θέση. Δεν γίνεται να αντικαταστήσουμε την πολιτική κριτική με «Αν» και με υπόνοιες», καταλήγει ο κ. Καρανίκας.

Παράλληλα, το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει μία παλαιότερη ανάρτηση του, επισημαίνοντας ότι  «η σκανδαλοθηρία απομακρύνει τη προεκλογική πολιτική κουβέντα και μετατρέπεται σε προεκλογική βαβούρα εντυπώσεων που περιμένει τη βεβαίωση των εισαγγελέων και όχι των πολιτών που στις εκλογές θα πρέπει να κρίνουν τις πολιτικές προτάσεις για το αύριο των εκλογών σε σχέση με την περίοδο που πέρασε - εκτός από τον βίο των στελεχών που κατηγορούνται για σκάνδαλα και θίγεται η αξιοπρέπεια μας».

Η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα




«Σαν να μη πέρασε ούτε μια μέρα.

Για να θυμηθούμε ότι όταν κυβερνούσε ο Συριζα μας κατηγορούσαν ότι κλέβαμε το κράτος και αγοράζαμε βίλες λέγοντας ότι τα πόθεν έσχες μας ήταν της αδιαφάνειας.

Οδηγηθήκαμε σε δικαστήρια και έληξε υπέρ της αλήθειας καταδικάζοντας τις συκοφαντίες.

Αν τα πόθεν έσχες είναι έργο της αδιαφάνειας τότε η δικαιοσύνη θα πάρει θέση.

Δεν γίνεται να αντικαταστήσουμε την πολιτική κριτική με «Αν» και με υπόνοιες».