Πυρά κατά της Έλενας Ακρίτα εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με τα σχόλια της βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση του υπουργού Υγείας, ο οποίος υποστήριξε το Ισραήλ στην επίθεση που δέχθηκε από το Ιράν, κοινοποιώντας την ελληνική σημαία δίπλα από τη σημαία του Ισραήλ.

Η κα. Ακρίτα σχολίασε από τη δική της πλευρά ότι ο υπουργός Υγείας παραποίησε τη σημαία της χώρας μας με σύμβολα άλλων κρατών, με τον κ. Γεωργιάδη να προχωρά υπογραμμίζει ότι  «Η κυρία Ακρίτα είναι προφανώς εκτός γραμμής», ενώ στη συνέχεια διερωτήθηκε μήπως «στηρίζει το Ιράν στην χθεσινή επίθεση».

Αναφορικά με τη σημαία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι δεν έκανε καμία παραποίηση του Εθνικού Συμβόλου, άλλα ένωσε τις δύο σημαίες, «όπως πολύ συχνά γίνεται για να δείχνεις την στενή σχέση δύο Χωρών».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη



Η κυρία Elena Akrita είναι προφανώς εκτός γραμμής ΣΥΡΙΖΑ το ΝΑΤΟ, η «Ιερά Αμυντική Συμμαχία» κατά τον Stefanos Kasselakis μόλις προχθές, έχει πάρει επίσημη θέση κατά της Ιρανικής χθεσινής επιθέσεως στο Ισραήλ. Το ίδιο όλες οι Δυτικές Χώρες και η Ελλάδα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΞ. Φυσικά καμμία παραποίηση του Εθνικού μας Συμβόλου δεν έκανα αλλά ένωσα τις δύο σημαίες όπως πολύ συχνά γίνεται για να δείχνεις την στενή σχέση δύο Χωρών. Η κα Συνάδελφος μπορεί να μην το ξέρει αλλά την Στρατηγική Σχέση Ελλάδος/Ισραήλ που οικοδόμησε η Κυβέρνηση του Αντώνης Σαμαράς /  Antonis Samaras την σεβάστηκε και την συνέχισε και ο Alexis Tsipras ως Πρωθυπουργός. Θα ήταν περίεργο η Ελλάδα να μην ήταν στο πλάι ενός κυριάρχου Κράτους που δέχεται πυραυλική επίθεση στο έδαφος του και μάλιστα είναι και Στρατηγικός μας εταίρος. Το ερώτημα είναι μετά την ανάρτηση της κας Ακρίτα, ο Σύριζα έχει άλλη θέση. Μήπως στηρίζουν το Ιράν στην χθεσινή του επίθεση;