Στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη μπήκε η επιλογή του πρωθυπουργού να συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Φρέντι Μπελέρη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ένα κολάζ από διάφορα δημοσιεύματα του παρελθόντος για τον Φρέντι Μπελέρη, ωστόσο μπερδεύτηκε και ανάμεσα σε αυτά δημοσίευσε και μια φωτογραφία με... συνταγή για χταπόδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το λάθος του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάζει τη συνταγή από την ανάρτησή του.

polakis


Παρ' όλ' αυτά, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, πρόλαβε να «αντιγράψει» το λάθος του κ. Πολάκη και να το δημοσιεύσει στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη λεζάντα της δικής του ανάρτησης: «Δεν υπάρχει αυτό: ο @pavpol2222 προφανώς μεταμεσονύκτια ώρα που συνήθως γράφει μετά από πολλές τσικουδιές, ανέβασε "βαρυσήμαντη" ανάρτηση για την υποψηφιότητα Μπελέρη, για να "αποδείξει" την Ακροδεξιά ρητορική του κ.λπ. και μέσα στα δημοσιεύματα που ανεβάζει κατά του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας που κυνηγά το καθεστώς Ράμα, και αφού υιοθετεί όλες τις κατηγορίες των Αλβανών του Ράμα εναντίον του (είναι αυτή η επίσημη θέση του Σύριζα;) ανεβάζει και μία συνταγή… για το πώς να μαγειρεύεις τα χταπόδια… θεός! Διαβάζεις για Μπελέρη και ξαφνικά το πώς να ρίχνεις το κρασί για να είναι νόστιμα τα χταπόδια… μόνον ο Πολάκης αυτά, μόνον…».