Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την μη κατάθεση υπομνήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Όπως τονίζει η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη «Ο ΣΥΡΙΖΑ –για δεύτερη σημειωτέον φορά- δεν κατέθεσε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής των περιτριμμάτων της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις ευρωεκλογές».

«Όπως επιχειρηματολόγησε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Αυλωνίτης, "η Δικαιοσύνη δεν χρειάζεται βαστάζους (;)"», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ. «Είναι εξαιρετικά λυπηρό αν έτσι αντιλαμβάνεται ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τη νέα ηγεσία του, τον αγώνα των προοδευτικών πολιτών ενάντια στους νεοναζιστές εγκληματίες. Άλλωστε, η νομική διαδικασία είναι ξεκάθαρη και ορίζει την υποβολή υπομνήματος εκ μέρους των πολιτικών κομμάτων», συνεχίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Όσο, δε, για την αναφορά του κ. Αυλωνίτη ότι θα καταθέσουν τελικά υπόμνημα σήμερα, δεν αξίζει ούτε σχολιασμού, καθώς η προθεσμία έληξε πριν τρεις μέρες», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.