Στον πηγαίο αυθορμητισμό του απέδωσε ο Δημήτρης Νάτσιος, την τοποθέτηση του βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο, σχετικά με τα … χαστούκια, με  αφορμή την επίθεση στην κ. Αγγελική Δεληκάρη μέσα σε ιερό ναό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αν και αρχικά πέρασε από πειθαρχικό για τη φράση «αρχίζουν να μοιράζουν χαστούκια στις εκκλησίες», με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε στην Καβάλα η βουλευτής της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη, τελικά δεν είχε κυρώσεις από το κόμμα του.

Σήμερα, μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, δικαιολόγησε τη δήλωση Παπαδόπουλου, κάνοντας αναφορά στον… πηγαίο αυθορμητισμό του βουλευτή του.

 «Είναι ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος, πατέρας έξι παιδιών. Είναι διακεκριμένος καρδιοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του, ίσως για αυτό παρεξηγήθηκε» είπε χαρακτηριστικά, προσδιορίζοντας το κόμμα του ως ένα «δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα, που προσπαθεί για το καλό των Ελλήνων».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0rkf47k8ox5)

Συνεχίζοντας, είπε πως τα όσα είπε στη Βουλή ο Γ. Παπαδόπουλος δεν ήταν προτροπή για βία.

 «Δεν ήταν προτροπή στη βία τα λόγια του βουλευτή Νίκου Παπαδόπουλου. Ο άνθρωπος πείθεται με τα λόγια. Βεβαίως, ούτε μέσα στην εκκλησία ούτε εκτός δικαιολογείται η βία» είπε, ενώ, όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση που ένας ιερέας εκφράσει την αποδοκιμασία του απέναντι σε κάποιον πολιτικό για τη στάση του στα πολιτικά πεπραγμένα, απάντησε… διπλωματικά. «Το τι πράττει ο καθένας είναι δικαίωμά του, δεν θα κρίνω εγώ»…

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Νατσιός είπε ότι, λόγω «της σοβαρής στάσης που έχουμε, θα πιάσουμε διψήφιο νούμερο, δεν είναι ανέφικτο για εμάς», ενώ δήλωσε πως είναι κατά της «σημερινής ΕΕ».

«Είμαστε κατά της νυν Ευρωπαϊκής Ενωσης. Θέλουμε την ΕΕ των λαών-εθνών. Η ΕΕ, αν συνεχίσει όπως τώρα, θα διαλυθεί».

Τέλος, σχετικά με το κόμμα των Σπαρτιατών και το ενδεχόμενο να καταδικαστούν και να χάσουν τις έδρες τους στη Βουλή, είπε: «Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Διαφωνούμε όμως με την κατάργηση της λαϊκής ετυμηγορίας με δικαστική απόφαση, είναι πρωτοφανές αυτό. Δεν θέλουμε έδρες που δεν μας έδωσε ο ελληνικός λαός και καλώ και τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο».