Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των Σπαρτιατών για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψήφοι όσων τους υποστήριξαν στις εθνικές εκλογές.

*Διαβάστε εδώ: Κασσελάκης από το νοσοκομείο Κω: Χρειάζεται ριζική επανεκκίνηση του ΕΣΥ

«Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι που θα προκύψουν από πολίτες που ψήφισαν Σπαρτιάτες πριν από λίγους μήνες», είπε ο ξάδελφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Κασσελάκης ανέφερε ότι «το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις, οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων, προσπαθούνε να τις απαγορεύσουνε. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι».

Αμέσως μετά, πρόσθεσε ότι «από εκεί και πέρα, η Ν.Δ. με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε, τελικά, και απαγορευτήκανε από τον Άρειο Πάγο».

«Τα παιχνίδια ευθυνών, ποιος έστειλε, ποιος δεν έστειλε (υπόμνημα), πιστεύω ότι είναι μη παραγωγικά για τον πολιτικό διάλογο», κατέληξε.


Στέφανος Κασσελάκης: "Όχι" στις ψήφους των Σπαρτιατών

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε μέσω ανάρτησης στα social media στο ερώτημα αν είναι επιθυμητές οι ψήφοι των Σπαρτιατών, γράφοντας ένα ξεκάθαρο «όχι».

«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών. Στο ερώτημα "τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών τούς θέλετε;", η δική μου απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΌΧΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.