Υπάρχει μεν πιθανότητα προσωρινής κράτησης του Κωνσταντίνου Φλώρου, αλλά λόγω της ιδιότητάς του, δεν είναι τόσο πιθανό, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ», με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιάννης Μπούγας, μιλώντας για το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα χθες στη Βουλή μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Ακόμα, χαρακτήρισε αναξιοπρεπή τη συμπεριφορά να χειροδικεί ένας βουλευτής εναντίον ενός άλλου, επισημαίνοντας ότι αυτή η συμπεριφορά δεν τιμά ούτε τους ίδιους, ούτε τα κόμματα τους.

Στη συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει την προτροπή Βελόπουλου από το βήμα της Βουλής προς τους βουλευτές που έχουν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, να μην πηγαίνουν στους ναούς τις ημέρες του Πάσχα, για να μην διχάζεται το ποίμνιο, ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης φέρει ευθύνη, όπως και ο Νατσιός και κάποιοι ιερείς.

Σε ερώτηση αν το κόμμα θέλει τις ψήφους των Σπαρτιατών, απάντησε πως η ΝΔ απευθύνεται στους ανθρώπους της λογικής και όχι των άκρων.

*Διαβάστε εδώ: Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Στον ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος - Κατηγορείται για κακούργημα

Ο Γιάννης Μπούγας στους Θανάση Φουσκίδη & Στέλλα Γκαντώνα                25-04-24