Για ακραίο λαϊκισμό κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια σημερινής του παρέμβασης στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε αρχικά ο υπουργός Υγείας, ο Στέφανος Κασσελάκης, «δεν πήγε στη Γάζα, αλλά στη Δυτική όχθη στην παλαιστινιακή αρχή, εκεί δεν έχει πόλεμο σε ασφάλεια πήγε, ούτε δευτερόλεπτο δεν κινδύνεψε», προσθέτοντας ότι: «Η Γάζα από εκεί που πήγε, είναι 100 χιλιόμετρα, δεν έκανε κάποια πράξη ηρωισμού, είπε ένα ακόμη ψέμα».

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια εκτενή αναφορά στο Ισραήλ, λέγοντας πως είναι το μόνο κράτος που έχει Δημοκρατία στη Μέση Ανατολή. Όπως σχολίασε: «Το μόνο που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και των γυναικών και των ομοφιλοφίλων. Το μόνο που αντιμετωπίζει ισότιμα τον αραβικής καταγωγής πληθυσμό του, το μόνο που είναι πολυκομματική δημοκρατία στην περιοχή». Στη συνέχεια έκανε λόγο για υποκρισία της αριστεράς σημειώνοντας ότι: «αντιθέτως, η Παλαιστίνη είναι μια πλευρά αυταρχισμού, μη σεβασμού στα δικαιώματα», είπε θέλοντας να επισημάνει ότι «Η αριστερά στον πόλεμο, έχει επιλέξει να υποστηρίξει την πλευρά που στηρίζει όλα όσα υποτίθεται ότι πολεμά».

Κλείνοντας ο υπουργός είπε: «Το κράτος που είναι Δύση στη Μέση Ανατολή, είναι το Ισραήλ. Ο Κασσελάκης κάνει έναν ακραίο λαικισμό, δε σχολιάζω ότι πήγε να δει τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1no07fihz49)