O κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, έδωσε απάντηση στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Αρβανίτη σχετικά με όσα δήλωσε ο τελευταίος σχετικά με «πειραγμένες εκλογές». Ο κ. Μαρινάκης, κληθείς σχολιάσει σχετικά, δήλωσε ότι «εάν αυτή είναι η δικαιολογία που δίνει ο κ. Αρβανίτης για τις αλλεπάλληλες ήττες του κόμματός του και το γεγονός ότι αυτό είναι στο 3%, τότε καλό 1%».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Μαρινάκης υπενθύμισε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, επισημαίνοντας ότι «ένα κόμμα που ως αντιπολίτευση ήταν στο 31% και πήγε στο 22%, στο 17% και τώρα δημοσκοπικά είναι στο 4%, τότε καλό 1%».

«Μάλλον μιλάμε για πειραγμένα μυαλά», σχολίασε καταληκτικά για τις «πειραγμένες εκλογές».

Παύλος Μαρινάκης: Συκοφαντίες τα περί εκβιασμού της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης σχετικά με «εκβιασμό της κυβέρνησης εναντίον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για συκοφαντίες και επικαλέστηκε όσα αναφέρουν η Κομισιόν, ο Economist και η Διεθνής Διαφάνεια σχετικά με την Ελλάδα για το κράτος δικαίου και τη διαφάνεια.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης, προχωρώντας σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του περί «πειραγμένων εκλογών», σημείωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «δεν μίλησα ποτέ για νοθεία, αλλά για αλλοίωση συνειδήσεων».