Σε πολύ υψηλούς τόνους πραγματοποιείται στη Βουλή η διαδικασία της συζήτησης για τις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της ΝΔ, τα ονόματα των οποίων αναγράφονται στη δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν τέτοια η ένταση που χρειάστηκε η παρέμβαση του προεδρεύοντος της συνεδρίασης Γιώργου Γεωργαντά, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, διασταύρωσαν τα κοινοβουλευτικά τους πυρά.

Διαβάστε: Καραμανλής: Είμαι αθώος και αποφασισμένος να καθαρίσω το όνομά μου μια και καλή - Να υπερψηφίσετε την άρση ασυλίας μου


Καβγάς στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Μαρκόπουλου: Τι συνέβη

Η αντιπαράθεση των δύο οφειλόταν στο γεγονός ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου διέκοπτε τον κ. Μαρκόπουλο, με αποτέλεσμα ο «γαλάζιος» κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να ζητήσει το «πάγωμα» του χρόνου, λέγοντας ότι «δεν μας αφήνετε να μιλήσουμε». Κάπου εκεί παρενέβη ο Γιώργος Γεωργαντάς, ζητώντας από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να σταματήσει να διακόπτει τη συνεδρίαση, ενώ την αποκάλεσε «διακοψία».