Μετά τη μήνυση που του έκαναν οι Μαρία Καρυστιανού και Θανάσης Αυγερινός, για τις δηλώσεις του περί ρωσικού δαχτύλου στο κόμμα της πρώτης, ο Νίκος Καραχάλιος μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του ΑΝΤ1. Ο επικοινωνιολόγος αναρωτήθηκε για το λόγο που η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών έχει εμμονή μαζί του, από τη στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γράψει τα ίδια που ισχυρίζεται. Ο Καραχάλιος ζήτησε διαφάνεια σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της Μαρίας Καρυστιανού και ζήτησε να δοθούν απαντήσεις στο αν το κόμμα της υποστηρίζει την Ευρώπη ή κάτι άλλο. Επίσης την χαρακτήρισε «αδιάβαστη» για τον ισχυρισμό της ότι ο ίδιος υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Διαβάστε: Η ανάρτηση-καρφί του Νίκου Πλακιά για τη μήνυση Καρυστιανού: "Όσοι δεν πιστεύουν στη δικαιοσύνη τρέχουν πρώτα εκεί"

Καραχάλιος για Καρυστιανού: "Να μας απαντήσει αν έχει offshore"

«Είναι η πρώτη φορά στην επί 30 χρόνια καριέρα μου που ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζω στο δημόσιο βίο μού κάνει μήνυση» και προσέθεσε «Πρέπει να δοθούν κάποιες απαντήσεις είτε σήμερα είτε αύριο ή μετά την κήρυξη του κόμματος» αναφερόμενος στην εταιρεία offshore στην οποία, όπως ανέφερε, δραστηριοποιείται. «Πρέπει να μας απαντήσει αν έχει offshore, πού δραστηριοποιείται και πώς την χρηματοδοτεί, στην οποία έχει συμμετοχή με κεφάλαιο 140.000 ευρώ». «Τα ίδια που είπα εγώ τα έχει γράψει και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Γιατί δεν κάνει μήνυση στον κύριο Γεωργιάδη; Γιατί έχει εμμονή με τον κύριο Καραχάλιο; Στο δημόσιο βίο πρέπει να είσαι απολύτως διαφανής».

Στη συνέχεια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βασικά της στελέχη είναι όλα με αναφορές στη Ρωσία. Πρέπει αύριο στη συνέντευξη τύπου να μας πει: Ελλάδα-Ευρώπη ή κάποιο άλλο σχήμα; Τα ερωτήματα είναι σαφή. Πρέπει να ξέρουμε τι κάνει, πώς βιοπορίζεται. Πρέπει να ξέρεις από τη στιγμή που μπαίνεις στην πολιτική ότι όλα θα ελεγχθούν και θα κριθούν σκληρά. Είναι τουλάχιστον αδιάβαστη όταν λέει ότι ο Νίκος Καραχάλιος στηρίζει τον Μητσοτάκη. Η κυρία Καρυστιανού κρύβεται. Να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με εξωχώριους παράγοντες πολύ πριν αρχίσει να έχει πολύ σοβαρά προβλήματα».