Βελόπουλος για κόμμα Τσίπρα στα χρώματα της Μπαρτσελόνα - "Θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι είναι ο Μέσσι" (Βίντεο)
Η ανάρτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης
"Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Τσίπρα ότι τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι και της Λεβάντε", σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος
«Βέλη» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος γνωστοποίησε πως τα χρώματα του πολιτικού του φορέα θα έχουν «άρωμα» Μπαρτσελόνα. «Θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι είναι ο Μέσσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στο «δήθεν νέο κόμμα Τσίπρα», όπως είπε «με αμφίεση Μπαρτσελόνα».
Το σχόλιο του Βελόπουλου για τα χρώματα του νέου κόμματος Τσίπρα
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, σε δήλωση του μέσω ανάρτησης στο X ανέφερε: «Το δήθεν νέο κόμμα Τσίπρα με αμφίεση Μπαρτσελόνα θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι είναι ο Μέσσι και σαν το τρίκυκλο που νομίζει ότι είναι Φεράρι». Παράλληλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, επισημαίνει: «Να υπενθυμίσουμε στον κο. Τσίπρα ότι τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι και της Λεβάντε».
Το δήθεν νέο κόμμα Τσίπρα με αμφίεση Μπαρτσελόνα θυμίζει παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που που νομίζει ότι είναι ο Μέσι και σαν το τρίκυκλο που νομίζει ότι είναι Φεράρι! Να υπενθυμίσουμε στον κο. Τσίπρα ότι τα χρώματα που χρησιμοποιεί είναι και της Λεβάντε.#βελοπουλος #βελόπουλος… pic.twitter.com/NxWAQvTZ8Q
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) May 25, 2026
En