Στέφανος Κασσελάκης: Στην Καβάλα για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κόμματος "Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο"
Τι αναφέρει σχετική πρόσκληση
Τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου, με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου
Παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνουν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κόμματος «Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο» στην Καβάλα. Αυτό έγινε γνωστό από την πρόσκληση που απεύθυνε η Γραμματεία Δημοτικής Οργάνωσης Καβάλας σε δημοσιογράφους, καλώντας τους σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου, στην οδό Ερμού 9.
Τα εγκαίνια του γραφείου με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη
Αναλυτικά τι αναφέρει η πρόσκληση: «Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Ερμού 9 στην Καβάλα την Παρασκευή 29-05-2026 και ώρα 19:30 με αφορμή τα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου από τον Στέφανο Κασσελάκη».
Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του κόμματος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εκλογές τον Μάρτιο του 2027, τονίζοντας πως Οι «Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο» θα κατέβουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.
En