Παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη θα γίνουν τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κόμματος «Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο» στην Καβάλα. Αυτό έγινε γνωστό από την πρόσκληση που απεύθυνε η Γραμματεία Δημοτικής Οργάνωσης Καβάλας σε δημοσιογράφους, καλώντας τους σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής 29 Μαΐου, στην οδό Ερμού 9.

Διαβάστε: Στ. Κασσελάκης: Οι "Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο" θα κατέβουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές - O Μητσοτάκης θα πάει σε εκλογές τον Μάρτιο του 2027

Τα εγκαίνια του γραφείου με την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη 

Αναλυτικά τι αναφέρει η πρόσκληση: «Σας προσκαλούμε στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Ερμού 9 στην Καβάλα την Παρασκευή 29-05-2026 και ώρα 19:30 με αφορμή τα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου από τον Στέφανο Κασσελάκη».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του κόμματος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε εκλογές τον Μάρτιο του 2027, τονίζοντας πως Οι «Δημοκράτες-Προοδευτικό Κέντρο» θα κατέβουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.