Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του 2027 θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ως υποψήφιος στην εκλογική Περιφέρεια Β' Πειραιώς ο Δημήτρης Σκουλός.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε προ μηνών γράψει, από τις 19 Απριλίου, ότι στα νέα πρόσωπα που ετοιμάζονται να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της ανανέωσης του στελεχιακού δυναμικού που στοχεύει το κόμμα, βρίσκεται και το όνομα του Δημήτρη Σκουλού. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, για τη Β' Πειραιώς κυκλοφορούσε και προ έξι μηνών το σενάριο υποψηφιότητας του φωτογράφου και γνωστού από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικά προγράμματα Δημήτρη Σκουλού.

Πριν από λίγες εβδομάδες την ένταξη του γνωστού φωτογράφου Δημήτρη Σκουλού στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας για τη Β' Εκλογική Περιφέρεια Πειραιώς γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω σχετικής ανάρτησής του στην πλατφόρμα X.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι φωτογράφος μόδας, καλλιτέχνης και εικαστικός, με συνεχή επαγγελματική δραστηριότητα τα τελευταία 30 χρόνια. Το έργο του έχει δημοσιευθεί σε 25 χώρες, καλύπτοντας τόσο την εμπορική φωτογραφία μόδας όσο και την εικαστική φωτογραφία.

Σπούδασε Διοίκηση και Οικονομία στην Πάτρα, ωστόσο επέλεξε να ακολουθήσει την καλλιτεχνική του κλίση. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 εργάζεται αποκλειστικά ως ελεύθερος επαγγελματίας, αναπτύσσοντας συνεργασίες με γνωστά brands και συμμετέχοντας σε εκδοτικά και καλλιτεχνικά projects.

Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια και πατέρας δύο κοριτσιών.