Κάθε μουσουλμάνος δεν είναι τρομοκράτης, αλλά μάλλον κάθε τρομοκράτης είναι μουσουλμάνος» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας τα τραγικά γεγονότα στο Βερολίνο και την Άγκυρα.
Συνέχισε λέγοντας πως η επίθεση στο Βερολίνο είναι μια επίθεση στις ευρωπαϊκές αξίες και στο χριστιανικό πολιτισμό, όπως ήταν και όλες οι άλλες επιθέσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους.
Ερωτηθείς για τη δεύτερη αξιολόγηση είπε πως «το ΔΝΤ προκειμένου να έχει μια έκθεση που θα επιτρέπει τη συμμετοχή του και την παραμονή του στο ελληνικό πρόγραμμα, θέλει μέτρα. Η κυβέρνηση από την πλευρά της κάνει το απαράδεκτο να συμφωνήσει 3,5% πλεόνασμα αλλά δεν θέλει να πάρει κανένα μέτρο και το παραπέμπει στην επόμενη κυβέρνηση».


Τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει προεξοφλήσει την αποχώρησή του από την εξουσία.
«Είναι ή τελείως αυτοκαταστροφικός ή τελείως ψεύτης ή τελείως απατεώνας» είπε και πρόσθεσε πως πηγαίνει τη χώρα σε ένα αχρείαστο –όπως το χαρακτήρισε- τέταρτο μνημόνιο.


Επιτέθηκε στον πρωθυπουργό για το εφάπαξ βοήθημα στους συνταξιούχους λέγοντας πως «δεν έχουμε αντίρρηση με το να δοθούν χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους, όμως από την άλλη μεριά βλέπουμε ότι ο κ. Τσίπρας δεν εγγυάται σε κανένα επίπεδο τη ρύθμιση αυτή».


Τέλος ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε μεταρρυθμίσεις μειώνοντας τη φαρμακευτική δαπάνη.