Την τακτική της κυβέρνησης να σέρνει στις δικαστικές αίθουσες τους δημοσιογράφους κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τσιάρας, σχετικά με την σύλληψη του εκδότη και του διευθυντή της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μετά την μήνυση του υπουργού Πάνου Καμμένου, εναντίον τους.

Ο  Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ,  κ. Τσιάρας μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή των Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Αδαμόπουλου, κατήγγειλε τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση διαχειρίζεται θέματα που αγγίζουν τα όρια της δημοκρατίας. «Με τον τρόπο αυτό συνεχίζει η κυβέρνηση αυτή την τακτική της. Πρέπει δηλαδή κατά την κυβέρνηση όλοι οι δημοσιογράφοι ή να ακολουθούν την γραμμή της κυβέρνησης ή διαφορετικά να σύρονται με οποιοδήποτε τρόπο στις δικαστικές αίθουσες.

Όλο αυτό εντάσσεται σε ένα πλαίσιο συμπεριφορών που δεν συνάδει με μια δημοκρατική προσέγγιση. Όλο αυτό μας οδηγεί κάπου αλλού, σε μια άλλη κοινωνία, σε μια άλλη δημοκρατία».

Σχετικά με το ενδεχόμενο της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Πάνου Καμμένου ο κ. Τσιάρας υπογράμμισε: Θα αφορά τον ίδιο τον κ. Καμμένο αυτό το θέμα. Βέβαια σε γενικότερο πεδίο υπάρχει ένα θέμα με την βουλευτική ασυλία. Ο κόσμος πιστεύει ότι ο πολιτικός κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία. Νομίζω ότι αρχίζει να ξεκινάει μια συζήτηση για το θέμα αυτό».

Ο κ. Τσιάρας κατέληξε λέγοντας: «Νομίζω, ότι η επόμενη ημέρα, μετά από αυτή την κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να είναι μια καλύτερη ημέρα για την δημοκρατία και την κοινωνία μας».