Στην εκπομπή Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά στο Action24 ήταν καλεσμένος ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια της υγείας που "τον έκανε να αξιολογεί τα πράγματα διαφορετικά και να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο", το κίνημα του "ψόφου" στα Social Media που ευχόταν το θάνατό του, τα περαστικά που του ευχήθηκαν πρόσωπα - έκπληξη από τον αντίπαλο πολιτικό χώρο, αλλά και πώς βιώνει την καθημερινότητά του μετά την μάχη που έδωσε με το θάνατο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το «κίνημα του ψόφου»:

"Όταν είπα ότι οι άνθρωποι που λέγανε να πεθάνω, θέλω να έχουν υγεία, το εννοούσα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν ξέρω αν θα το έλεγα. Όταν περνάς μία τέτοια ταλαιπωρία, δε θες το κακό του άλλου ανθρώπου, τα βλέπεις πιο στρογγυλά τα πράγματα".

Το τηλεφώνημα του Νίκου Φίλη στον Κωνσταντίνο Πλεύρη:

“Με συγκίνησε το γεγονός ότι ο πρώην Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, πήρε τηλέφωνο τον πατέρα μου Κώστα Πλεύρη. Eπίσης ο Πρόεδρος της Βουλής σταμάτησε την συνεδρίαση και ρώτησε τι έγινε και με συγκίνησε, όπως και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που ήρθε επίσκεψη στο νοσοκομείο”.

Τα μαθήματα που πήρε από την περιπέτεια της υγείας του:

“Αυτό που έγινε με βοηθά και στο πως βλέπω τα πράγματα στην πολιτική. Να ξεφεύγουμε από το τεχνοκρατικό πλαίσιο και να δώσουμε σημασία όχι μόνο στους αριθμούς αλλά και στους ανθρώπους. Εγώ βάζω ένα στόχο, να μειωθούν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Η δική μου περιπέτεια θα είναι το έναυσμα να ευαισθητοποιήσουμε τους φορείς”.

"Δε θέλω να στερήσω τον εαυτό μου από την οικογένειά μου"

“Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι θα έπρεπε να είμαι καλός επαγγελματίας, καλός πολιτικός, καλός πατέρας, καλός σύζυγός. Τώρα αυτά τα αναθεωρώ, για να είσαι καλός σε όλα πρέπει να είσαι καλός στην οικογένειά μου. Δε θέλω να στερήσω τον εαυτό μου από την οικογένειά μου. Πιστεύω πως αν είσαι καλός στην οικογένειά σου, αν είσαι καλός με την σύντροφό σου, καλός με τα παιδιά σου, τότε θα είσαι και καλός επαγγελματίας. Στις δύσκολες στιγμές βλέπεις την σημασία των ανθρώπων που σ' αγαπούν”.

Δείτε την συνέντευξη του Θάνου Πλεύρη:


Ο Θάνος Πλεύρης στο Evening Report 10-1-2017 από action24_tv