Η συγκεκριμένη κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να παρατείνει το χρόνο παραμονής της στην εξουσία και θα υποκύψει σε ζητήματα που αφορούν την αξιολόγηση δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Λάμπρο Καλαρρύτη ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τσιάρας.
Σημείωσε ωστόσο ότι η υπόθεση των εκλογών είναι πάντα ανοιχτή υπό το βάρος ενδεχόμενων αντιδράσεων από βουλευτές της σε ενδεχόμενα νέα μέτρα.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιάρα η η αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει σύντομα και να συνεχίσει να διασφαλίζεται η ομαλή χρηματοδότηση της χώρας.
Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να πάει σε εκλογές το συντομότερο δυνατόν και σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν βλέπει το παραταξιακό συμφέρον αλλά το συμφέρον της χώρας.
Υπογράμμισε ότι η ΝΔ δεν έχει μαγικό ραβδί να τα αλλάξει όλα, αλλά δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ θα είναι μια σοβαρή κυβέρνηση που θα δουλεύει για το καλό της χώρας και των πολιτών της.
"Στόχος της ΝΔ είναι να δημιουργήσει μια νέα χώρα που θα είναι σοβαρή, αξιόπιστη και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και πραγματική ανάπτυξη" είπε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε πως μέτρα όπως αυτά που εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ είναι μέτρα που θα στηρίξουν την επιχειρηματικότητα και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να βρεθούν κοντά στη ΝΔ λέγοντας ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες.