Παρουσίαση μελέτης που περιλαμβάνεται στην Αγγλική Έκδοση του Συλλογικού Τόμου «The Greek Political Economy: 2000-2015», σχετικά με την πενταετία της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, λαμβάνει χώρα στο ΕΒΕΑ.

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το think tank «Ρεύμα Σκέψης», το ίδρυμα «Wilfried Martens centre for European Studies» και τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη, το παρών δίνουν δεκάδες στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Γιώργος Βλάχος, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νότης Μηταράκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Κώστας Κατσαφάδος, Κώστας Αχ. Καραμανλής καθώς και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μεταξύ άλλων.

Κεντρικοί ομιλητές είναι οι καθηγητές Σπυρίδων Ρουκανας, Παντελής Σκλιας, Παναγιώτης Λιαργκόβας, Γιώργος Χουλιαράκης και Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ συντονιστής είναι ο Κωνσταντίνος Μίχαλο

Στο ΕΒΕΑ υπάρχει έντονη παρουσία από τη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ, χάρη στην κινητοποίηση των Νικήτα Κακλαμάνη και Σάκη Ιωαννίδη, οι οποίοι συνοδεύονταν από πλήθος στελεχών της νεολαίας του κόμματος.