Την ανησυχία του για την κατάσταση της χώρας εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κατά την διάρκεια δηλώσεων που έκανε σήμερα στην Καλαμάτα.

Ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παρίσταται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας Υπαπαντής, τόνισε: «Ανησυχώ για την κατάσταση της χώρας, επειδή οι μισθοί και οι συντάξεις είναι κομμένες και οι νέοι μας αναχωρούν στο εξωτερικό». Στην συνέχεια άσκησε κριτική στον πρωθυπουργό, γιατί όπως είπε, «ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, ο κ. Τσίπρας λέει ότι πάμε καλά, άρα έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα».

Επίσης, άσκησε κριτική και στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ως αρχομανής και αυτός θέλει να έλθει στην εξουσία και να κυβερνήσει με 152 βουλευτές». Δηλαδή, όπως πρόσθεσε, να κυβερνάει χωρίς επενδύσεις, χωρίς αιμοδοσία της οικονομίας, κόβοντας και αυτός μισθούς και συντάξεις». Όπως είπε στην συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης, «δεν θα τον αφήσουμε και η Ένωση Κεντρώων θα είναι εμπόδιο στις δύο αυτές εγωιστικές πορείες, του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη».