Η ΝΔ δημιουργεί θέμα με το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι για να μην απαντήσει στα στοιχεία περί ανάμειξης του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κήρυκα και το σπίτι που αγόρασε η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.
Τόνισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε μεταβεί στη Λισαβώνα και στη συνέχεια για λίγες ώρες στο Παρίσι όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Λορεάλ.

Ο κ. Κατρούγκαλος μιλώντας στους Δημήτρη Κουνιά, Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο αρνήθηκε ότι ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι για διακοπές. Τόνισε επίσης ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού προφανώς τον συνόδευε στο ταξίδι.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του υποψήφιου πρέσβη των ΗΠΑ στην ΕΕ, Τέντ Μάλοκ ο οποίος τάχθηκε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη απάντησε ότι καλό θα είναι να περιμένουμε τις δηλώσεις του αφού ενημερωθεί πλήρως .
Σε ότι αφορά την σημερινή συνεδρίαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είπε ότι θα δώσει έναν προσανατολισμό για του που το πάει το Ταμείο.