"Δεν υπάρχει θέμα εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια τηλεόραση" είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.
Μιλώντας στους Θανάση Φουσκίδη-Δημήτρη Κουνιά και Ανδρέα Παπαδόπουλο κατήγγειλε ότι η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε ΣΥΡΙΖΑ TV αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι την περασμένη Κυριακή η δημόσια τηλεόραση δεν έπαιξε δημοσκόπηση Κυριακάτικης εφημερίδας που έδινε μεγάλο προβάδισμα στη ΝΔ
Και συνέχισε ότι "την επόμενη ημέρα η ΕΡΤ πρόβαλλε άλλη δημοσκόπηση αλλά μόνο την κάρτα που ανέφερε πως ένα κομμάτι της κοινωνίας δεν επιθυμεί εκλογές".
Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ τόνισε ότι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης δεν έδειξε καμία ευαισθησία για την κ. Γιάμαλη και τα όσα είπε για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λέσβο.
Σε σχέση με τις αποκαλύψεις για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Λαζαρίδης διερωτήθηκε γιατί έγιναν οι επισκέψεις του πρωθυπουργού στο Παρίσι, και αν υπάρχει σύμβαση με τη Ρόντσιλ και αν ναι πότε υπεγράφη.
Σε σχέση με το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε ότι η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή της εκλογής του στην ηγεσία της ΝΔ έχει επιλέξει να επιτίθεται στον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ έκανε λόγο για λάσπη στον ανεμιστήρα από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μακάριος Λαζαρίδης χαρακτήρισε ανίκανη την κυβέρνηση και εκτίμησε πως θα κλείσει η αξιολόγηση καθώς η κυβέρνηση θα ψηφίσει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.