Τη συνεργασία με τους πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ Αννα Διαμαντοπούλου, Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Φλωρίδη εξαγγέλλει μέσω των «Παραπολιτικών» ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού θεωρεί ότι στην παρούσα φάση, και με ανοιχτή την αξιολόγηση, δεν είναι λύση οι εκλογές, προκρίνοντας επί της ουσίας τη συγκρότηση άλλης κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή. Ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτηρίζει κόλαση το ενδεχόμενο της επιστροφής στη δραχμή.

Παραλλήλως, μιλάει για τις συνεχείς αποχωρήσεις βουλευτών από το Ποτάμι, για τη σχέση του με τον κ. Μητσοτάκη και την κυρία Γεννηματά, αλλά και για την ανάγκη να κλείσει το συντομότερο δυνατό η συμφωνία με τους δανειστές. Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση πρέπει να κλείσει την αξιολόγηση;

Ακόμα και αν οι δανειστές ζητήσουν μειώσεις στις συντάξεις, αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και μείωση του αφορολογήτου; Δεν ξέρω τι ζητούν οι δανειστές. Προφανώς κάποιοι εξ αυτών έχουν αποθρασυνθεί βλέποντας απέναντί τους μια κυβέρνηση σε χειμερία νάρκη. Αλλά εσείς πιστεύετε ότι τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο θα ζητούν λιγότερα; Ο χρόνος είναι εχθρός μας και όχι σύμμαχός μας. Ας προχωρήσει λοιπόν ο κ. Τσίπρας σε μια συμφωνία σήμερα, για να μην κάνει άλλη μία άτακτη υποχώρηση την άνοιξη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας.