Με την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύζυγό του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Πιερ Μοσκοβισί ταξίδεψε χθες στην Αθήνα, όπου είχε σειρά επαφών με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, το πλαίσιο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για την ελληνική αξιολόγηση.

Ο Πιερ ωστόσο δεν ταξίδεψε μόνος του. Εκτός από τους στενούς του συνεργάτες μας «σύστησε» και από κοντά και την χαριτωμένη και κομψή σύζυγό του.

Η ψιλόλιγνη κυρία που πόζαρε δίπλα του με χάρη κατά την εθιμοτυπική φωτογράφιση στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, είναι η σύζυγος του Πιερ Μοσκοβισί, η 35χρονη Αν Μισέλ Μπαστερί, με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2015.

Η Αν Μισέλ κατά πολύ μικρότερη σε ηλικία είναι και η γυναίκα που κατάφερε να τον κατακτήσει ολότελα και να του βάλει… στεφάνι, καθώς ήταν γνωστή αδυναμία του στις μικρότερες γυναίκες, αφού πριν την Μισέλ, είχε ερωτευτεί παράφορα μια 25χρονη φοιτήτριά του.

Η Μισέλ πάντως, δεν έχασε ίχνος από το στυλ και την τσαχπίνικη διάθεσή της, ακόμη και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας όπου προτίμησε να αψηφήσει το Πρωτόκολλο και φωτογραφήθηκε με στυλ… ποζάροντας με τα χέρια πίσω και αγκαλιάζοντας τον σύζυγό της, σε μια ένδειξη τρυφερότητας.

Ο ερωτοχτυπημένος Μοσκοβισί επίσης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της και πόζαρε και ο ίδιος αγκαλιάζοντας την σύζυγό του.  

Ο… άτακτος Μοσκοβισί

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό πάντρεψε  τον Μοσκοβισί το καλοκαίρι του 2015. Οχι όμως με την πανέμορφη Μαρί Σαρλίν Πακό, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά με την Αν Μισέλ.

Η πρώην… σύντροφός τους, η 25χρονη φοιτήτρια ήξερε πως βρίσκεται στο πλευρό ενός άτακτου ερωτικά πολιτικού καθώς από το κρεβάτι του Πιέρ Μοσκοβισί έχουν περάσει πολλές γυναίκες, έτσι δεν πήρα βαριά τον χωρισμό τους.

Η 30χρονη Άνν Μισέλ Μπαστερί, ήταν  σχεδόν άγνωστη στους Γάλλους μέχρι που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Μοσκοβισί. Εκείνος μόλις είχε χωρίσει από την 25χρονη ξανθιά φοιτήτρια με την οποία διατηρούσε σχέση και βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της Αν Μισέλ που τότε εργαζόταν στο επιτελείο του.

Η 35χρονη Αν, που έκλεψε την καρδιά του 58χρονου επιτρόπου είναι μια αδύνατη καστανή κοπέλα με μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα.   Φήμες λένε ότι η Αν δεν χρειάστηκε να... προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει τον Γάλλο πολιτικό.

Το ειδύλλιο ξεκίνησε στο υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας, όπου η Αν Μισέλ εργαζόταν ως βοηθός του κ. Μοσκοβισί και είχε αναλάβει την διαχείριση κρατικών υποθέσεων.    

Απόφοιτος της έγκριτης Εθνικής Σχολής Διοίκησης στη Γαλλία ( ENA) από την οποία έχει λάβει πτυχίο ο Μοσκοβισί αλλά και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, η Αν Μισέλ στάθηκε τελικά η αιτία του χωρισμού του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γαλλίας με την 25χρονη Πακό με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία 10 χρόνια.