Εύλογο ερώτημα απηύθηνε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρώην Υπουργού Νίκου Φίλη στη Βουλή.

«Σήμερα το πρωί, ο πρώην Υπουργός κ. Φίλης επιβεβαίωσε όλη την κοροϊδία που υφίστανται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου. Συγκεκριμένα δήλωσε για τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο: “Αν έχει τρέλα, ας καθίσει τότε να βρει τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών. Είναι 300.000.000 ευρώ που δεν μπορεί να δώσει και δεν τα έχει βρει”. Κατόπιν αυτής της δήλωσης του κ. Φίλη, ρωτάμε τον κ. Καμμένο: Τι γίνεται με τα ισοδύναμα για τα ειδικά μισθολόγια των αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων;». τόνισε στη δήλωσή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το πρωί στη Βουλή, ο Ν.Φίλης συζητώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες μεταξύ άλλων είχε πει, αναφερόμενος στα όσα είχε πει προ ημερών στην Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά που είχε εξαγγείλει αυτές τις μέρες ο ΥΕΘΑ, τα εξής: «Εδώ δεν έχει βρει τα ισοδύναμα με το Στρατό, που είναι 300 εκατ.ευρώ, θα βρει λεφτά για τα εξοπλιστικά; Τα ισοδύναμα δεν συμβάλλουν στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων;»