Τέσσερις μήνες επανακαταθέτει την ερώτηση του για την αξιοποίηση του Ελληνικού ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος πλην όμως ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών δεν έρχεται στη Βουλή για να απαντήσει.

«Πείτε μου τι πρέπει να κάνω;» διερωτήθηκε σήμερα ο κ. Κωνσταντινόπουλος απευθυνόμενος προς τον προεδρεύοντα Σπύρο Λυκούδη. Ο τελευταίος πάντως ενημέρωσε τον βουλευτή ότι αναμένει τον υπουργό Οικονομικών να απαντήσει και σε δική του ερώτηση για τα ενοίκια των δημοσίων κτιρίων.

Ο κ, Κωνσταντινόπουλος υπενθύμισε ότι οι βουλευτές της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής έχουν ζητήσει την ενημέρωση των βουλευτών από τον υπουργό για την επένδυση,

«Από το γραφείο του μας είπαν ότι έχει φόρτο εργασίας αλλά τον είδαμε στο γήπεδο να παρακολουθεί ποδοσφαιρικό αγώνα» είπε ο βουλευτής.

Θέλοντας τέλος να καταδείξει την σπουδαιότητα της επένδυσης είπε ότι τα μέτρα της τάξης του 2% του ΑΕΠ που ζητούν οι δανειστές είναι το ίδιο ποσοστό με την απόδοση του έργου κατά το πρώτο χρόνο σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος ο υπουργός. Οικονομικών.