Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στα πλαίσια της επίσκεψής του στο Λονδίνο, συναντήθηκε με την ΟΝΝΕΔ Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Aντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης άκουσε τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις των νέων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ηταν η αυξανόμενη μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό αλλά και οι προοπτικές επαναπατρισμού τους. Επιπρόσθετα, συζητήθηκαν οι προτάσεις των Ελλήνων νέων επαγγελματιών του Ηνωμένου Βασιλείου για τις αναγκαίες μεταρυθμίσεις, την αλλαγή πολιτικής και την αναγκαιότητα προώθησης της αξιοκρατίας και της αριστείας στη χώρα μας.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέπτυξε το σχέδιο δράσης και διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας. Δεσμεύτηκε οτι με ειλικρινή και σκληρή προσπάθεια η χωρα θα επανέλθει στην ομαλότητα, ενώ παράλληλα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να σταματήσει το φαινόμενο του brain drain και να μη χαθεί η πολύτιμη νέα γενιά.

Την ΟΝΝΕΔ Ηνωμένου Βασιλείου εκπροσώπησε ο πρόεδρος Βασίλης Βιτανόπουλος, ο γραμματέας Γιάννης Αμούτζας, η υπεύθυνη γυναικών Μαρία-‘Αννα Λυκουρέντζου, ο υπεύθυνος νέων τεχνολογιών Θεόδωρος Σπαθόπουλος,ο υπεύθυνος Απόδημου Ελληνισμού και Ευρωπαϊκών Θεμάτων Θεόδωρος Χατζηγκάιδας, ο υπεύθυνος Έρευνας και Καινοτομίας Μιχάλης Χατζηθεοφυλάκτου, ο Ανδριοπουλος Δημοσθένης πρώην Περοφεριαρχης Υγείας κεντρικής κ δυτικής Μακεδονίας, ο υπεύθυνος παιδείας Μιχαήλ Νιαρχάκος και τα μέλη Έλενα Ποιμενίδου και Κωνσταντίνα Ρόιδου.