Σε µια βαρυσήµαντη πολιτική παρέµβαση προχωρά ο αναπληρωτής υπουργός ∆ικαιοσύνης, ∆ηµήτρης Παπαγγελόπουλος, στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» µε δήλωσή του, προαναγγέλλοντας µια σειρά από πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την καταπολέµηση της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Για πρώτη φορά ο αν. υπουργός µιλάει ειρωνικά για όσους «ονειρεύονται» ότι η κυβέρνηση αποτελεί µια «αριστερή παρένθεση» ενώ κάνει λόγο για ιστορική νοµοτέλεια και «αποκάλυψη» όλης της λεηλασίας σε βάρος του ελληνικού λαού. Ο ίδιος στέλνει πολλαπλά µηνύµατα και δεν αποκλείεται οι αποδέκτες να βρίσκονται και στο δικαστικό σώµα, ενόψει και των κυβερνητικών επιλογών στον χώρο της ∆ικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγµα.

Παράλληλα, τα «Π» αποκαλύπτουν πως ακόµα και συνεργοί σε οικονοµικά εγκλήµατα µε το σύστηµα προστασίας τους θα µπορέσουν να ανοίξουν το στόµα τους και να αποκαλύψουν όσα γνωρίζουν… Φαίνεται ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να τους δώσει ακόµα και ποινική ελάφρυνση από τις κατηγορίες σε βάρος τους. Εξάλλου εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα είναι να βγουν όλα στο φως.

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπαδάκου στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν στα περίπτερα όλης της χώρας