"Θα δούμε ποιες δυνατότητες θα έχουμε όταν αναλάβουμε την εξουσία να αλλάξουμε τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η κυβέρνηση Τσίπρα" δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το Γιώργο Τράγκα.
Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι οι δανειστές στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχουν βρει τον άνθρωπο τους αφού με τους λανθασμένους χειρισμούς του εξυπηρετεί τις επιδιώξεις του.
Τόνισε πως η ΝΔ δεν έχει κοινούς στόχους με τους δανειστές και υποσχέθηκε πως εάν το κόμμα του έρθει στην εξουσία θα μεγαλώσει την οικονομία.
"Με το που θα αρχίσει να υπάρχει ζήτηση στην εργασία είναι προφανές πως θα σταματήσουν να υπάρχουν αυτοί οι μισθοί που υπάρχουν" είπε.
Συνέχισε λέγοντας πως «η ενίσχυση της εσωτερικής αγοράς αποτελεί έναν απολύτως θεμιτό στόχο. Εάν δεν οικοδομηθεί μια ανταγωνιστική οικονομία, δεν έχουμε μέλλον ούτε με το ευρώ, ούτε με τη δραχμή, ούτε με τη μνα».
Κατέληξε λέγοντας πως η Ελλάδα τώρα που μιλάμε είναι μια ελκυστική χώρα για επενδύσεις.
Για την δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ που καταγράφει μεγάλο προβάδισμα της ΝΔ είπε ότι στις δημοσκοπήσεις πάντοτε ο εν ενεργεία πρωθυπουργός εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος. Είναι δείγμα της κατάρρευσης Τσίπρα το αποτέλεσμα της χθεσινής δημοσκόπησης είπε χαρακτηριστικά.