Ο Άδωνις Γεωργιάδης, το βράδυ της Πέμπτης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Ε, αναφέρθηκε στα παγιδευμένα δέματα που εστάλησαν τόσο στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όσο και στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ, και την επίθεση που δέχθηκε το βιβλιοπωλείο του.

«Αισθάνομαι φρίκη όταν σκέφτομαι ότι μια βόμβα μπήκε στο αεροπλάνο στο οποίο υπήρχαν επιβάτες» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε ότι «εδώ ξαφνικά η χώρα μας παρουσιάζει την εικόνα του απόλυτου χάους. Αν οι άνθρωποι αυτοί έχουν στείλει 15 πακέτα και κάθε μέρα σκάει και από ένα τι θα πει η Ελλάδα ακριβώς σε όλους τους εταίρους της, σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνομιλεί, σε όλους αυτούς που περιμένει να έρθουν ως τουρίστες στην Ελλάδα. Είναι πράγματι πάρα πάρα πολύ κακό αυτό που συμβαίνει και εύχομαι να μη έχει χάσει η κυβέρνηση τον έλεγχο».

Σχετικά με τα ονόματα του Βασίλη Κικίλια και το δικό του που αναφερόταν στα τρομοδέματα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σημείωσε ότι πρόκειται περί προφανούς πολιτικής στόχευσης της Νέας Δημοκρατίας, συνολικά.

Από την άλλη πλερά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha  χαρακτήρισε τους Πυρήνες της Φωτιάς «παλιόπαιδα τρομοκράτες».

«Είναι μία συνολική στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας. Οπότε όπως και να λέγονται αυτά τα παλιόπαιδα οι τρομοκράτες, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έχουν στοχοποιήσει συνολικά το κόμμα», είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Το ζήτημα είναι να βρούμε πώς έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα. Κάποιοι ταξίδευαν σε ένα αεροπλάνο με βόμβες στις αποσκευές τους. Ας δούμε όμως πρώτα αν όντως έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα» τόνισε.

Εν συνεχεία σημείωσε πως «πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα δέματα ήθελαν να στοχοποιήσουν εμένα προσωπικά και τον Βασίλη Κικίλια». Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την «ανοχή που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ακροαριστερούς τρομοκράτες» λέγοντας πως «εάν οι τρομοκράτες ήταν ναζί και έστελναν τις προκηρύξεις τους στην εφημερίδα “Στόχο” θα είχε γίνει πόλεμος μέσα στη Βουλή και στη χώρα. Δεν είναι ο ανάλογος συναγερμός όσον αφορά την πλευρά της άκρας αριστεράς».

Τέλος αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε το βιβλιοπωλείο του πως «έχουμε δεχτεί 19 εμπρηστικές επιθέσεις. Ωστόσο αυτή διαφέρει. Οι υπόλοιπες 18 ήταν απλές επιθέσεις από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η χθεσινή ήταν μία τρομοκρατική επίθεση».