Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μπαργιώτας, το απόγευμα της Πέμπτης, βρέθηκε σε εκδήλωση της Δημοκατικής Συμπαράταξης στη Λάρισα. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΚΙΔΗΣΟ Φίλιππος Πετσάλνικος καθώς και ο προερχόμενος από τις Κινήσεις Πολιτών Γιώργος Καρκανιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπαργιώτας αποχώρησε πριν από λίγο διάστημα από το Ποτάμι, ενώ ουκ ολίγες φορές έχει ταχθεί αναφανδόν υπερ της δημιουργίας ενός νέου φορές στο χώρο της Κεντροαρίστερας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής μόλις πριν από λίγες μέρες συνυπέγραψε μαζί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ερώτηση για τον ΕΦΚΑ. 

Πάντως τόσο το parapolitika.gr, όσο και το Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά" έχουν αναφέρει ότι ο κ. Μπαργιώτας θα προστεθεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Πάντως από τη Χαριλάου Τρικούπη, χαμηλώνουν τους τόνους, ενώ τις όποιες εξελίξεις γύρω από αυτό το ζήτημα της τοποθετούν πριν από το συνέδριο.