Το μεσημέρι της Πέμπτης στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" στην πλατεία Συντάγματος τα βλέμματα τράβηξε μια παρέα αμιγώς "καραμανλικών" που επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να γευματίσει.

Η παρέα αποτελούταν από τον Αχιλλέα Καραμανλή, τον υιό του, βουλευτή της ΝΔ, Κώστα, τον Πέτρο Μολυβιάτη και τον Γιώργο Αλογοσκούφη.

Η πρόσκληση για το γεύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, προήλθε από τον πρώην υπουργό Οικονομίας ο οποίος από το περασμένο Σεπτέμβριο διδάσκει στην Εδρα «Κωνσταντίνος Καραμανλής», στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts της Βοστώνης.

Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, περιστράφηκε γύρω από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, εκφράζοντας τη βαθιά τους ανησυχία για τη στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις με τους εταιρους. Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η αναφορά γύρω από την υπόθεση Βατοπεδίου η οποία ήρθε και παλι στην επικαιρότητα με την αθωωτική απόφαση των πολιτικών προσώπων, κλείνοντας οριστικά ένα "σκάνδαλο" που ταλάνισε για εννιά χρόνια την πολιτική ζωή του τόπου.