"Έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας για υπόθεση Βατοπαιδίου και αυτό πήρε πολλά χρόνια. Πέρασα τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου" δήλωσε o πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα για την περιπέτεια που πέρασε με την υπόθεση του Βατοπαιδίου.
"Τα παιδιά μου υπέστησαν bullying στο σχολείο μετά τα όσα γράφτηκαν για μένα και την γυναίκα μου" ανέφερε ο Γιώργος Βουλγαράκης.
Για την σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή και την απομάκρυνσή του είπε ότι δεν έχει κανένα παράπονο από την στάση του πρώην πρωθυπουργού.
"Με τίμησε και τον υπηρέτησα. Εγώ παραιτήθηκα ο Καραμανλής δεν μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό" είπε χαρακτηριστικά.
Ο πρώην υπουργός χαρακτήρισε λανθασμένη την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για το Βατοπαίδι από τον Κώστα Καραμανλή καθώς δεν υπήρχε κανένα σκάνδαλο.
Και συνέχισε ότι εκείνη την εποχή "πολιτικά νούμερα όπως η Πιπιλή μιλούσαν για βαρίδια" ενώ εξέφρασε και το παράπονό του καθώς το κόμμα δεν τον στήριξε στη δοκιμασία που πέρασε.
Τόνισε ότι στην υπόθεση του Βατοπαιδίου συνέπεσαν συμφέροντα ώστε να αποδομηθεί η τότε κυβέρνηση. Είπε πως πρώτα χτυπήθηκαν όσοι στήριζαν την κυβέρνηση και μετά εκείνη έπεσε.
Και κατέληξε ότι η ΝΔ μετά την αθωωτική απόφαση για το Βατοπέδι θα έπρεπε να αποκαταστήσει όσους εθίγησαν.
Ο Γιώργος Βουλγαράκης ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνία με τον Αντώνη Σαμαρά.
"Δεν έχω καλή σχέση μαζί του από το 1993 αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει αρχηγός. Η αλήθεια είναι ότι έχασε η Ντόρα και κέρδισε ο Σαμαράς" είπε χαρακτηριστικά.
Αποκάλυψε πως πριν από 9 μήνες ζήτησε να συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όπως είπε- εκείνος δεν του απάντησε ποτέ ενώ είπε πως είναι καλές οι σχέσεις του με τον Ευάγγελο Μειμάρακη.

Σχετικά με τις πληροφορίες που τον θέλουν υποψήφιο για το Δήμο της Αθήνας ο κ. Βουλγαράκης δεν απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο τονίζοντας ότι η όλη συζήτηση για το πρόσωπό του δεν ξεκίνησε με δική του πρωτοβουλία.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης χαρακτήρισε κακή την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθώς όπως είπε άλλε λέει και άλλα κάνει και εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές και πως ο Τσίπρας θα εξαντλήσει τα χρονικά περιθώρια.
Σε ότι αφορά τα εθνικά θέματα τόνισε πως η πολιτική Ερντογάν στέλνει συνεχώς σήματα κινδύνου και χτυπάει καμπανάκι.
Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως ο Πάνος Καμμένος έχει καταφέρει αυτό που ήθελε να είναι το κόμμα του στη Βουλή αλλά και στην κυβέρνηση σημειώνοντας ταυτόχρονα πως έχει μερίδιο για την κατάσταση της χώρας,.
Ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και πως έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως δεν έχει καμία προοπτική.
Κατηγόρησε τον Κώστα Σημίτη ότι έχει μεγάλη ευθύνη για το χάλι στο οποίο βρίσκεται σήμερα η χώρα ενώ του απέδωσε ότι έβαλε τη χώρα σε ένα νόμισμα που δεν άντεχε
Εκτίμησε ότι λόγοι άμυνας τον οδήγησαν να δώσει τη χθεσινή συνέντευξη ενώ είπε πως είναι δυνατόν να μην έχει κληθεί από τη δικαιοσύνη.
Σημείωσε πως το να κάνεις συμβάσεις και να μην ξέρει τίποτα ο πρωθυπουργός τότε αυτός είναι ή βλαξ ή αδιάφορος.