Για τις απειλές από την πλευρά της κυβέρνησης σχετικά με τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα. Όσον αφορά στο θέμα της κατάθεσης του κ. Μαρτίνη, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Όταν ήμουν υπουργός το Ερρίκος Ντυνάν θα έκλεινε. Οι γιατροί ήταν απλήρωτοι και τα χρέη μεγάλα. Ζήτησα την παραίτηση την Ανδρέα Μαρτίνη από το Διοικητικό Συμβούλιο για να αναλάβει τις ευθύνες του. Ο Μαρτίνης είναι φυσικό να μην με συμπαθεί και να βρίσκει κατηγορίες εναντίον μου. Με κατηγορεί ότι πήγα στο δικαστήριο και ζήτησα να διοριστεί προσωρινή διοίκηση. Κι αυτό έγινε. Ορίστηκε νέα διοίκηση. Έτσι καταφέραμε να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι».  

Για την κόντρα του με τον Παύλο Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε μετανιωμένος όσον αφορά την ένταση που ένιωσε, σημειώνοντας ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν ο αναπληρωτής υπουργός έθιξε την τιμή της γυναίκας του: «Εκείνη την ημέρα σαφώς και έσφαλα. Εξερράγην. Μίλησε για την γυναίκα μου. Κακώς τον είπα γαϊδούρι. Είναι εξαιρετικά και συμπαθέστατα ζώα τα γαϊδουράκια. Σαφώς και την πάτησα για βγήκα έξω από τα ρούχα μου». Διευκρίνισε ωστόσο, ότι δεν μετανιώνει για την ατάκα του ότι «θα τον στείλει στη φυλακή». Σημείωσε στον Γιώργο Τράγκα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Δεν μετανιώνω που του είπα ότι θα τον στείλω στην φυλακή. Πρέπει να μπει στη φυλακή».  

Για τις σχέσεις του με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε: «Η κόντρα μας ξεκίνησε μετά από μία ανάρτηση που έκανε στο facebook και την οποία σχολίασα. Από τότε έχω μπει στο στόχαστρό του. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Πολάκης, είναι κολλητός του Τσίπρα. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να κάνουν παρέα μαζί, γιατί είναι ίδιοι».  

Για τον Αλέξη Τσίπρα Στην ερώτηση του Γιώργου Τράγκα αν μετάνιωσε που είπε «παλιόπαιδο» τον πρωθυπουργό ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ήθελα να πω κάτι πολύ χειρότερο. Με όλα αυτά που έχει κάνει στον ελληνικό λαό, ο χαρακτηρισμός «παλιόπαιδο» θεωρώ ότι είναι και πολύ ήπιος».    

Novartis Για την υπόθεση NOVARTIS ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Επί της υπουργίας μου η NOVARTIS είχαν τη μεγαλύτερη μείωση τζίρου. Τους έκοψα χρήματα. Για το λόγο αυτό η εταιρεία έχει λόγους να στραφεί εναντίον μου. Κάποιοι λένε ότι οι «προηγούμενοι υπουργοί ευνοούσαν την Novartis. Μα αν ευνοείς κάποιον δεν φαίνεται στα λεφτά; Δεν φαίνεται στο τζίρο της εταιρίας»;  

Εξεταστική Για την εξεταστική για την υγεία που ξεκινάει στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε πως «Επέλεξαν να γίνει ο έλεγχος από την χρονική στιγμή που παραιτήθηκε ο κ. Κουρουμπλής από την θέση του ως Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας, το 1997 μέχρι λίγο πριν αναλάβουν την εξουσία οι Συριζαίοι. Ούτε κι αυτό δεν μπορούσαν να κάνουν διακριτικά». Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε παράλληλα ότι στην εξεταστική για την Υγεία «θα πέσει το γέλιο της αρκούδας».

Εκλογές «Κανείς δεν πιστεύει ότι η Αριστερά θα βγάλει την χώρα από την κρίση. Την βουλευτική αποζημίωση κοιτάζουν όλοι και δεν θέλουν εκλογές», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. Συμπλήρωσε επίσης: «Περιμένουμε απαντήσεις για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Ο κ. Παπάς πήγε με τον δικηγόρο των off shore σε ένα νησί που είναι παράδεισος των off shore. Περιμένουμε απάντηση. Στην αρχή αρνούνταν μάλιστα ότι γνωρίζει τον δικηγόρο ή ότι είχε κάνει το ταξίδι».