Ένα πολύ ενδιαφέρον δείπνο και μάλιστα μετά συζύγων έλαβε χώρα την Τετάρτη το βράδυ στο σπίτι της Φώφης Γεννηματά, η οποία προσκάλεσε βουλευτές και στελέχη του κόμματός της.

Στο κάλεσμα της ανταποκρίθηκαν όλοι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πλην Βενιζέλου, ενώ εκτός Κ.Ο παρευρέθηκαν συνεργάτες και κομματικά στελέχηη, όπως ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας , ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Νίκος Σαλαγιάνης,ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο πρώην διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, Φώτης Αποστολόπουλος κ.α

Το δείπνο ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μμ και ολοκληρώθηκε μετά τις 1. Η συζήτηση κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σπιτικό φαγητό δια χειρός Φώφης Γεννηματά.

Τα ζητήματα που κυριάρχησαν ήταν της αξιολόγησης,αλλά και η πορεία προς το συντακτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί προς τα τέλη Ιουνίου.

Το μενού περιελάμβανε μελιτζάνες με κρέας και φέτες από τυρί, πατάτες φούρνου, κρέας με πιπεριές στο φούρνο, ψητό κατσικάκι, πολλές σαλάτες, πατσίτσιο, διάφορα νηστίσιμα, όπως ρυζι με θαλασσινά, γαρίδιες και σουπιές, κινέζικα πουγκάκια Σπανακόπιτα, την παράσταση έκλεψε η πίτα της Αιμιλίας , η σπιτική χορτόπιτα που έχει το όνομα της κόρης της Φώφης Γεννηματά. Μάλιστα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι κάθε μήνα ένα τέτοιο ταψάκι φτάνει στη Γλασκώβη, τόπος που σπουδάζει η κόρη της Αιμιλία 

Μετά το φαγητό ακολούθησαν τα γλυκά, με το ενδιαφέρον των καλεσμένων να εντοπίζεται στους γευστικούς λουκουμάδες.

Τέλος, must της βραδιάς αναδείχθηκε το ρακόμελο που έρεε άφθονο, το οποίο έφτιαξε ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης.