«Θέλω να σας συγχαρώ και να σας πω, ότι ο Ραδιομαραθώνιος για τα παιδιά, που διοργανώνουν από κοινού η Ελληνική Ραδιοφωνία και η UNICEF, είναι πρωτοβουλία που αξίζει τη στήριξη όλων μας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του στο μεγάλο ολοήμερο ραδιομαραθώνιο αγάπης στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με κεντρικό θέμα «Για κάθε παιδί που πεινάει, δίπλα μας ή μακριά μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως ξέρει πολύ καλά ότι η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την ελληνική οικογένεια και πως οι δυνατότητες συνδρομής του καθενός είναι πολύ περιορισμένες και πρόσθεσε:

«Όμως, το φιλότιμο, η αλληλεγγύη και η αγάπη μας για τα παιδιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα, χαρακτηριστικά γνωρίσματα της κοινωνίας μας. Θέλω, με την ευκαιρία αυτή που μου δίνετε, να καλέσω όλο τον κόσμο που μας ακούει να δώσει από το υστέρημά του για να αποκτήσουν ελπίδα και ζωή τα παιδιά που έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη. Οπότε και πάλι, θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στην Ε.ΡΑ. και στην UNICEF. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Ραδιομαραθώνιο. Και μακάρι, τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα, από αυτά που ήταν πέρυσι».