Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, τις επόμενες ημέρες η διαδικασία αξιολόγησης στελεχών της ΝΔ περνάει στη δεύτερη φάση της, αφού θα ανακοινωθούν περίπου άλλα 30 νέα πρόσωπα. Σε συνέχεια αυτού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους ενδιαφερόμενους σε συνάντηση γνωριμίας, στις 6 Μαΐου, στον πολυχώρο Αθηναίς, με στόχο να γνωριστούν και μεταξύ τους τα αξιολογημένα στελέχη.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες είχαν ανακοινωθεί τα πρώτα 15  στελέχη του Μητρώου και τον κομβικό ρόλο έχει η σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, Ρεβέκκα Πιτσίκα, η οποία έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της τελικής αξιολόγησης καθώς και της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων για τη φιλοσοφία του Μητρώου Στελεχών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να «στήνει» τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος καθώς και τα στελέχη για κομβικές θέσεις , όταν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θέλοντας να είναι άνθρωποι με «βαριά» βιογραφικά καθώς και πραγματική θέληση να προσφέρουν στη χώρα και την παράταξη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Πειραιώς.

Η διαδικασία θα συνεχιστεί σίγουρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού με σύνολο περίπου 60 αξιολογημένων - στελεχών.