Η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου πριν από λίγες μέρες έδωσε συνέντευξη σε Κυριακάτικη εφημερίδα όπου μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κ. Μάρκου χαρακτήρισε τον πρόεδρο της ΝΔ ««ειλικρινή, ευθύ, ακομπλεξάριστο, προσιτό σε προσωπικό επίπεδο», ενώ υποστήριξε πως η ΝΔ καλύπτει τον χώρο που απευθυνόταν τόσο η ΔΗΜΑΡ όσο και το Ποτάμι.

Βέβαια οι πληροφορίες ήθελαν την ανεξάρτητη βουλευτή το προηγούμενο διάστημα να βρίσκεται κοντά στην ένταξή της στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Ωστόσο η προσχώρησή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα θα διατάρασσε τις ισορροπίες στη Β' Θεσσαλονίκης όπου εκλέγεται επί χρόνια ο Γιώργος Αρβανιτίδης.

Έτσι λοιπόν η κ. Μάρκου στράφηκε στην εναλλακτική της ΝΔ, με την ένταξή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ανακοινώνεται τις επόμενες μέρες, ακολουθώντας ουσιαστικά τη διαδρομή που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Ιάσονας Φωτήλας.

Τέλος πληροφορίες την εμφανίζουν στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφια στο νομό Πέλλας και όχι στη Β' Θεσσαλονίκης όπως είχε συμβεί το 2012 και το 2015.