"Δεν θα αυτοκαταργηθώ ως βουλευτής" δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα η βουλευτής της ΝΔ κατερίνα Παπακώστα σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου της ΝΔ να την παύσει από την θέση της αναπληρώτριας τομεάρχου Υγείας μετά την αντιπαράθεσή της με τον Άδωνι Γεωργιάδη.
Η βουλευτής άφησε αιχμές σε βάρος του αντιπροέδρου του κόμματος.

«Πρέπει να αποφεύγουμε να πέφτουμε στην παγίδα του πολιτικού αμοραλισμού» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν ταιριάζει στο ηθικό περιεχόμενο αυτής της μεγάλης ιστορικής παράταξης και θα πρέπει όλοι να το σεβαστούμε αυτό και οι παλιότεροι και όσοι έχουν έρθει να ενταχθούν κάτω από την ομπρέλα της ΝΔ».
Πρόσθεσε πως «σε μια παράταξη πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά, δεν είμαστε μονάδες. Κάνουμε μια συλλογική δουλειά έχοντας μοιραστεί ρόλους και ευθύνες, άρα το εγώ του καθενός θα πρέπει να περιοριστεί, δεν μπορείς να καπελώνεις τον πρόεδρο, δεν μπορείς να λες ότι εγώ κάνω μόνο αντιπολίτευση στον Τσίπρα».

"Στη ΝΔ πρέπει να αλλάξουν πολλά και γρήγορα" τόνισε η κ Παπακώστα και ζήτησε αλλαγή του τρόπου εκφοράς πολιτικού λόγου από το κόμμα και σημείωσε ότι υπάρχει υστέρηση στον επικοινωνιακό τομέα από την Νέα Δημοκρατία.