Οι αρχές και οι αξίες της ΝΔ είναι σταθερές και σήμερα δικαιώνονται περισσότερο από ποτέ δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα η βουλευτής του κόμματος Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε ερώτηση τι έχει αλλάξει στη ΝΔ από τον Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.   Η κ. Ασημακοπούλου τόνισε ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης έχει μια διάθεση εκσυγχρονιστική ως προς τη λειτουργία της ΝΔ, είπε πως είναι τολμηρός σε αυτά που θέλει να προωθήσει και δεν φοβάται το πολιτικό κόστος.  

Επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι έχουν πει τα πάντα την τελευταία διετία τι δεν θα κάνουν και έκαναν και τι θα έκαναν και τελικά δεν έπραξαν, ενώ συμπλήρωσε πως με αυτά που λέει ο Τσίπρας ο κόσμος θα έπρεπε να κάνει επανάσταση αλλά έχει κουραστεί από τα χρόνια των μνημονίων. Εκτίμησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι καλός πρωθυπουργός,  καθώς είναι καλός διαχειριστής, δεν θα σκίσει τα μνημόνια και τις συμφωνίες αλλά θα βάλει σε μια τάξη τα πράγματα, και ανέφερε πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει γίνει καμία επένδυση σημειώνοντας πως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αυτές θα προχωρήσουν πιο γρήγορα καθώς όπως είπε, οι επενδυτές έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της ΝΔ. Συμπλήρωσε πως  εάν προχωρήσει το Ελληνικό θα δουλέψει κόσμος και θα ανέβει η αγορά των ακινήτων.  

«Δεν ξέρουν, δεν θέλουν, δεν ασχολούνται»

Σημείωσε πως έφτιαξαν ένα υπουργείο στον Νίκο Παππά και τίποτα δεν προχωράει… λέγοντας πως δεν ξέρουν, δεν θέλουν, δεν ασχολούνται. Τόνισε πως ο Τσίπρας παρέλαβε μια αξιολόγηση που θα έκλεινε με το mail Χαρδούβελη και τώρα έφερε 9,5 φορές τα μέτρα και υπογράμμισε πως  η ΝΔ παρέδωσε τη χώρα με ανάπτυξη  και σήμερα υπάρχει ύφεση Ανέφερε πως τον Αντώνη Σαμαρά τον έριξαν και οι γερμανοί επειδή έβλεπαν στις δημοσκοπήσεις την κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα. Όπως ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως επειδή μπορεί να συμβούν κάποια ευχάριστα πράγματα όπως μια υπόσχεση για το χρέος και η ποσοτική χαλάρωση, θα αλλάξει η ψυχολογία των πολιτών θυμίζοντας καλά πράγματα που είχε κάνει η ΝΔ και που ο λαός γύρισε την πλάτη επειδή αυτά οι πολίτες δεν το είχαν αισθανθεί…

Τηλεοπτικές άδειες

 Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες είπε ότι θα πρέπει να μπει μια τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο την οποία θα πρέπει να βάλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης… Είπε πως με τη ΝΔ θα υπάρχει πλουραλισμός. Είπε πως στη Δεξιά υπάρχει κόμπλεξ να μιλά για την ιδιωτική πρωτοβουλία και εκτίμησε πως η σημερινή κυβέρνηση θα κάνει ότι μπορεί για να μείνει στην εξουσία λέγοντας ότι έχει ένα σχέδιο να φτιάξει ένα καθεστώς. Υποστήριξε ότι η ιστορία με τα αντίμετρα είναι το καλύτερο παραμύθι και από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτική στάση στο θέμα του πρωτογενούς πλεονάσματος. Τόνισε πως το πέτυχε αφού ξεζουμίζει τον ελληνικό λαό και δεν πληρώνει τίποτα σαν κράτος.  

Λιτότητα

Η κ. Ασημακοπούλου αναφερόμενη στη λιτότητα είπε πως η λιτότητα από τα μνημόνια έχει ισοπεδώσει πολλά από τα ανθρώπινα δικαιώματα… Ανέφερες πως πολλές από τις εξεταστικές επιτροπές στόχο έχουν να αποπροσανατολίσουν από τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Αναφερόμενη στην εξεταστική για την υγεία είπε πως ο κόσμος πιστεύει πως έχει γίνει μεγάλο πάρτι σημειώνοντας πως θα ήθελε α ξέρει τι έχει κάνει στο χώροι αυτό και η υπάρχουσα κυβέρνηση.