«Πριν από... λίγες μέρες ψηφίστηκε το 4ο μνημόνιο που φέρνει σημαντικές επιβαρύνσεις σε ασθενέστερους συνταξιούχους και χαμηλόμισθους. Εγκλωβίζει τη χώρα πιο πέρα από λήξη 3ου προγράμματος και για αυτό είναι τέταρτο μνημόνιο», δήλωσε από την Αίγινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εμείς έχουμε ένα χρέος να δείξουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Αυτά που θα συμβούν δεν είναι μονόδρομος, έχουμε τολμηρή ατζέντα μεταρρυθμίσεων. Και δεν θέλουμε να εγκλωβιστεί η κοινωνία σε ένα κλίμα εσωστρέφειας, ότι είμαστε εγκλωβισμένοι. Έχουμε χρέος να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι με την αλήθεια μπορούμε να πάμε μπροστά» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι πρόθεσή του είναι «να καταστεί η ΝΔ πλειοψηφική δύναμη στην ελληνική κοινωνία όχι επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε, αλλά επειδή οι πολίτες εμπιστεύονται το κόμμα. Έχουμε πολύ μεγάλες αντοχές θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Μας ενδιαφέρει όχι να κερδίσουμε τις εκλογές, αλλά να κυβερνήσουμε καλά. Ο κ Τσίπρας είχε την ευκαιρία του και την έχασε» συμπλήρωσε.

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα απο το νησί του Αργοσαρωνικού ενω μετά τα εγκαίνια των γραφείων της Νομαρχιακής Οργάνωσης «όργωσε» την Αίγινα συνομιλώντας με κατοίκους και επισκέπτες

 Ο κ. Μητσοτάκης δεν αρνήθηκε τις Selfie σε όσους του το ζήτησαν